U bent hier: Home » News » Smartphone
 • Smartphone


  22 May 2017

  Wil je graag een nieuwe smartphone? Met een base abonnement krijg je een flinke korting op een nieuw toestel. Doordat je de smartphone los aanschaft krijg je ook geen BKR registratie. Base wil je wel graag tegemoet komen door er een flinke korting op te geven als je er een abonnement bij afsluit. De korting kan oplopen tot honderden euro’s. Na een beetje goed zoeken kan je de smartphone zelfs voor de helft van de prijs krijgen.

  Nodig je vrienden uit bij Base

  Hebben je vrienden nog geen Base abonnement? Overtuig ze om over te stappen want je kan met een abonnement gratis onbeperkt bellen naar andere klanten. Dankzij deze service kan je gratis bellen naar je vrienden. Vaak is het smsen standaard gratis. Dit wordt dus niet afgetrokken van je belminuten zoals bij de meeste abonnementen wel het geval is. Daarnaast krijg je minimaal 3 GB internet. Internet is natuurlijk super belangrijk als je een smartphone hebt. Je blijft dankzij het internet bereikbaar via Whatsapp of Social Media. Uiteraard kan je het abonnement ook upgraden naar 6 of zelfs 12 GB internet in de maand. Met 12 GB kan je zelfs een filmpje kijken.

  Betaal je nieuwe smartphone gespreid

  Heb je op dit moment geen ‚ā¨ 500 voor een nieuw toestel? Geen probleem het is ook mogelijk om bij een abonnement in termijnen voor je nieuwe toestel te betalen. In een jaar of twee jaar kan je het toestel afbetalen. Uiteraard kan je tot die tijd direct gebruik maken van je toestel in combinatie met een abonnement.

Plaats ervaring over product