• Samsung brengt tal van nieuwe smartphones uit


  25 June 2015

  Samsung brengt tal van nieuwe smartphones uit

  De nieuwe telgen van Samsung blijken niet zo goed te verkopen als de verwachting. Wederom blijkt het vlaggenschip niet het geen te zijn waar consumenten naar op zoek zijn. Direct na de officiŽle presentatie van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge waren heel veel mensen enthousiast over de twee nieuwe smartphones, maar sinds ze te koop zijn wil niemand ze ineens meer hebben. Het is zelfs zo erg dat de toestellen gezamenlijk nog minder verkopen dan de Galaxy S5 van vorig jaar. Dit is tegen alle verwachtingen in, want de eerste week na de onthulling van de twee mobieltjes werden er ruim 20 miljoen exemplaren besteld door telecomproviders van over de hele wereld. Door het uitblijvende succes zal Samsung de Galaxy S6-lijn verder uitzetten.

  Samsung Galaxy S6 Active

  Al direct na de onthulling van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge werden er geruchten verspreid over het feit dat mogelijk de Galaxy S6 ook in de Active variant op de markt zou komen. Deze week heeft Samsung inderdaad de Galaxy S6 Active onthuld. Het toestel is helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland en het is ook maar de vraag of het toestel in Nederland beschikbaar komt. De Galaxy S6 Active is een robuuste variant van het reguliere model en is bedoelt voor mensen die veel buiten zijn. de Active kan namelijk wel tegen een stoot en is waterdicht. De Samsung Galaxy S6 Active kun je altijd en overal gebruiken. De specificaties van het toestel zijn vrijwel identiek, alleen de behuizing is een stuk robuuster en dat maakt de Active aanzienlijk sterker dan het reguliere model.

  Samsung Galaxy S6 Plus

  Vorig jaar bracht Samsung in augustus zomaar uit het niets de Galaxy S5 Plus op de markt. Het toestel was bijna volledig identiek, alleen was het toestel nu geschikt voor 4G netwerk. dit jaar komt Samsung mogelijk weer met een Plus variant al is het nog niet duidelijk wanneer het toestel komt. Er zijn fotoís online opgedoken van een vermoedelijke Galaxy S6 Plus. Als Samsung het toestel uitbrengt dan zal het waarschijnlijk wederom eind augustus of begin september op de markt komen.

  Samsung Galaxy S6 Mini

  Ieder jaar presenteerde Samsung nog een compacte versie van het vlaggenschip. Dit jaar was er lange tijd niets te lezen over de mogelijke komst van de Galaxy S6 Mini, maar onlangs is er een Samsung toestel in een benchmark opgedoken met een 4,7-inch beeldscherm en krachtige specificaties. Mogelijk is dit de Galaxy S6 Mini, maar het is niet met zekerheid te zeggen. Als Samsung met de Galaxy S6 Mini op de proppen komt, zal het toestel eind juli verkrijgbaar moeten zijn.


   

Plaats ervaring over product