U bent hier: Home » News
 • Smartphone


  22 May 2017

  Wil je graag een nieuwe smartphone? Met een base abonnement krijg je een flinke korting op een nieuw toestel. Doordat je de smartphone los aanschaft krijg je ook geen BKR registratie. Base wil je wel graag tegemoet komen door er een flinke korting op te geven als je er een abonnement bij afsluit. De korting kan oplopen tot honderden euro’s. Na een beetje goed zoeken kan je de smartphone zelfs voor de helft van de prijs krijgen.

  Nodig je vrienden uit bij Base

  Hebben je vrienden nog geen Base abonnement? Overtuig ze om over te stappen want je kan met een abonnement gratis onbeperkt bellen naar andere klanten. Dankzij deze service kan je gratis bellen naar je vrienden. Vaak is het smsen standaard gratis. Dit wordt dus niet afgetrokken van je belminuten zoals bij de meeste abonnementen wel het geval is. Daarnaast krijg je minimaal 3 GB internet. Internet is natuurlijk super belangrijk als je een smartphone hebt. Je blijft dankzij het internet bereikbaar via Whatsapp of Social Media. Uiteraard kan je het abonnement ook upgraden naar 6 of zelfs 12 GB internet in de maand. Met 12 GB kan je zelfs een filmpje kijken.

  Betaal je nieuwe smartphone gespreid

  Heb je op dit moment geen ‚ā¨ 500 voor een nieuw toestel? Geen probleem het is ook mogelijk om bij een abonnement in termijnen voor je nieuwe toestel te betalen. In een jaar of twee jaar kan je het toestel afbetalen. Uiteraard kan je tot die tijd direct gebruik maken van je toestel in combinatie met een abonnement.

 • Alarmsysteem


  25 August 2016

  Met een alarmsysteem zorg je ervoor dat jouw pand of woning prima beveiligd is tegen eventuele inbrekers. Een camerasysteem registreert ondertussen wie er in het pand loopt. Je merkt al snel dat het verzamelen van bewijzen nu nog eenvoudiger wordt. Als woningeigenaar loop je zelfs een minder groot risico met een professioneel camerasysteem en alarmsysteem. Inbrekers denken wel een keer na voordat ze inbreken in een woning waar ze bewijzen achter kunnen laten. Vooral bij een standaard rijtjeshuis komen inbraken minder vaak voor dankzij een professioneel camerasysteem. Het systeem zorgt ervoor dat dieven meteen op de gevoelige plaat gelegd worden. Vaak gaat het om een bekende van de politie. Dankzij de camera’s weten ze precies wie er in het huis geweest is en kunnen ze de inbreker meteen in de kraag vatten.

  Alarmsysteem koppelen aan je smartphone.

  Een alarmsysteem kan eventueel meteen gekoppeld worden aan je smartphone. Zodra er een inbreker binnenkomt komt er een melding binnen op je telefoon. Je weet meteen dat er iemand aan de deur zit die er niet hoort. Eventueel kan je na het zien van de beelden op de SOS knop drukken. De politie wordt meteen gewaarschuwd en kan de dieven eventueel direct in de kraag grijpen. Je voorkomt zo een hoop schade die de verzekering misschien niet zou vergoeden. Koppel jouw alarm vandaag nog aan je telefoon en krijg zelfs op vakantie een melding bij een inbraak in huis. Je kan zo met een veilig gevoel op vakantie gaan zonder dat je het gevoel hebt dat je een groot risico loopt op inbraken. Dit is wel zo prettig als je een vakantie geboekt hebt. Investeer vandaag nog in je eigen alarmsysteem met camera.

 • Huawei gooit hoge ogen met smartphones


  25 June 2015

  Huawei gooit hoge ogen met smartphones

  Voor enige jaren terug wist niemand nog van het bestaan van Huawei. De naam van het merk werd vaak verkeerd uitgesproken of als mensen de merknaam zagen staan dachten ze; Hoe-aa-wie? Het merk dat van oorsprong een Chinees bedrijf is, had op de zakelijke markt al een hele goede naam omdat ze apparatuur ontwikkelen voor telecommunicatie.

  In 2012 heeft Huawei de stoute schoenen aangetrokken en heeft het de Europese telecommarkt bestormd, met een relatief goedkope Android-smartphone. In 2012 heeft het bedrijf ook verschillende middelen aangegrepen om meer naamsbekendheid te genereren in Europa. Zo heeft het bedrijf meerdere sponsor contracten afgesloten bij betaalde voetbalorganisaties in Europa, waaronder met Ajax Amsterdam.

  De Europese markt wordt bestormd

  In het eerste jaar dat Huawei de Europese markt bestormde lanceerde het meerder smartphones. De smartphones die Huawei onder meer lanceerde waren de Huawei Ascend D Quad, Huawei Ascend Mate en het vlaggenschip Huawei Ascend P6. Met het vlaggenschip stelde Huawei absoluut niet teleur. De smartphone had een uitermate stijlvol design waarbij gebruik gemaakt is van aluminium en glas. Volgens velen was de Huawei Ascend P6 een look-a-like van de iPhone 4s.

  Het klopt dat het toestel wel heel veel weg had van Appleís paradepaardje, maar het toestel van Huawei was duidelijk op verschillende punten anders. Ten eerste was de Ascend P6 groter dan de iPhone en dat had te maken met het formaat van het beeldscherm. Daarnaast was de Ascend P6 dunner, want het toestel meet slechts een dikte van 6,2 millimeter terwijl de iPhone 4s ruim 3 millimeter dikker was. Ook is het toptoestel van de Chinese makerij 20 gram lichter.

  Nieuwe ronden, nieuwe kansen

  Na de release van de Ascend P6 heeft Huawei in Europa en in Nederland voet aan de grond gekregen. Consumenten wisten ook eindelijk hoe ze het merk uit moeten spreken, namelijk: Hoe-aa-wei! Men keek zelfs uit na de komst van het volgende vlaggenschip, want dat moest natuurlijk weer van veel betere kwaliteit zijn en ook nog eens krachtiger. De opvolger van de Huawei Ascend P6 is de Ascend P7. Met dit nieuwe toestel kreeg het Chinese bedrijf dezelfde kritiek als voorheen, het is een iPhone look-a-like!

  Aangepaste naam voor het vlaggenschip van 2015

  In het voorjaar van 2015 heeft de fabrikant de opvolger gepresenteerd van de ietwat teleurstellende Ascend P7. Huawei dacht net als heel veel andere smartphone fabrikanten, we gooien het over een andere boeg. Het bedrijf besloot om de naam Ascend achterwege te laten en het nieuwe vlaggenschip gewoon Huawei P8 te noemen. Wederom een betaalbare smartphone met een stijlvol design, die weer trekjes heeft van een razend populaire smartphone met een appel als logo.
   

 • Samsung brengt tal van nieuwe smartphones uit


  25 June 2015

  Samsung brengt tal van nieuwe smartphones uit

  De nieuwe telgen van Samsung blijken niet zo goed te verkopen als de verwachting. Wederom blijkt het vlaggenschip niet het geen te zijn waar consumenten naar op zoek zijn. Direct na de officiŽle presentatie van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge waren heel veel mensen enthousiast over de twee nieuwe smartphones, maar sinds ze te koop zijn wil niemand ze ineens meer hebben. Het is zelfs zo erg dat de toestellen gezamenlijk nog minder verkopen dan de Galaxy S5 van vorig jaar. Dit is tegen alle verwachtingen in, want de eerste week na de onthulling van de twee mobieltjes werden er ruim 20 miljoen exemplaren besteld door telecomproviders van over de hele wereld. Door het uitblijvende succes zal Samsung de Galaxy S6-lijn verder uitzetten.

  Samsung Galaxy S6 Active

  Al direct na de onthulling van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge werden er geruchten verspreid over het feit dat mogelijk de Galaxy S6 ook in de Active variant op de markt zou komen. Deze week heeft Samsung inderdaad de Galaxy S6 Active onthuld. Het toestel is helaas nog niet verkrijgbaar in Nederland en het is ook maar de vraag of het toestel in Nederland beschikbaar komt. De Galaxy S6 Active is een robuuste variant van het reguliere model en is bedoelt voor mensen die veel buiten zijn. de Active kan namelijk wel tegen een stoot en is waterdicht. De Samsung Galaxy S6 Active kun je altijd en overal gebruiken. De specificaties van het toestel zijn vrijwel identiek, alleen de behuizing is een stuk robuuster en dat maakt de Active aanzienlijk sterker dan het reguliere model.

  Samsung Galaxy S6 Plus

  Vorig jaar bracht Samsung in augustus zomaar uit het niets de Galaxy S5 Plus op de markt. Het toestel was bijna volledig identiek, alleen was het toestel nu geschikt voor 4G netwerk. dit jaar komt Samsung mogelijk weer met een Plus variant al is het nog niet duidelijk wanneer het toestel komt. Er zijn fotoís online opgedoken van een vermoedelijke Galaxy S6 Plus. Als Samsung het toestel uitbrengt dan zal het waarschijnlijk wederom eind augustus of begin september op de markt komen.

  Samsung Galaxy S6 Mini

  Ieder jaar presenteerde Samsung nog een compacte versie van het vlaggenschip. Dit jaar was er lange tijd niets te lezen over de mogelijke komst van de Galaxy S6 Mini, maar onlangs is er een Samsung toestel in een benchmark opgedoken met een 4,7-inch beeldscherm en krachtige specificaties. Mogelijk is dit de Galaxy S6 Mini, maar het is niet met zekerheid te zeggen. Als Samsung met de Galaxy S6 Mini op de proppen komt, zal het toestel eind juli verkrijgbaar moeten zijn.